Seier! Nei til endring i hjelpemiddelordningen

Seier! Nei til endring i hjelpemiddelordningen

Mandag 13.12 ble det klart, KrF stemte nei i Helse- og Omsorgskomiteens til en overføring av ansvaret for hjelpemiddler fra stat til kommune, og med det kan vi si at seieren er vår!
15. desember 2017
Oppsosisjonen, med KrF på laget, har nå satt en stopper for forslaget om en endring av hjelpemiddelordningen. 

En stor takk til alle som har stått på for å få til dette, kommenterer Handikapforbunders forbundsleder Arne Lein 

Les mer om saken her
Flere nyheter
 • Sunniva Ørstavik blir ny generalsekretær i NHF
  03. juli 2018
  Sunniva Ørstavik har vært likestillings- og diskrimineringsombud og jobber for tiden i Uloba. I september blir hun generalsekretær i Norges Handikapforbund.
 • Bli med på påvirkningsdugnad!
  01. juni 2018
  Mangelfulle assistansetilbud og utestengelse fra nærskolene utgjør store utfordringer for funksjonshemmede i kommunene. Vi har laget egne innspill med punkter om BPA og inkluderende skole som vi oppfordrer de politiske partiene til å legge inn i sine partiprogrammer.
 • NHFU inviterer til årets sommeropplevelse!
  28. mai 2018
  NHFU har nå sendt ut invitasjon til årets sommerleir: "Yes we fight and meditate too". Leiren beskrives som "En rå sommeropplevelse over 5 dager."
 • Ny diskrimineringslov og klageinstans
  10. april 2018
  Nå gjelder den nye likestillings– og diskrimineringsloven, og det er diskrimineringsnemnda som skal behandle klager. Her får du oversikt over viktige endringer i loven og hvordan du kan gå fram for å klage.
 • Grasrotandelen
  06. juni 2018
  Du som spiller hos Norsk Tipping kan velge ett lag eller èn forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. I tillegg til flere lokallag er også NHF Nord-Norge med.
 • Idrettsglede for alle!
  01. juni 2018
  Torsdag 24. mai arrangerte NHF Nord-Norge kurs i Bodø med Torben Simonsen fra Norges Idrettsforbund (NIF). Han snakket om inkludering i norsk friidrett, og kom med nyttige tips og råd for hvordan man kan bli mer aktiv. Han ga blant annet en oversikt over aktivitetstilbudet i Bodø, og kom med generelle råd om hvilke skritt man kan ta for å veiledes fram til et passende tilbud. Nedenfor presenteres noen av de gode rådene vi fikk.
Flere artikler