Bodø Cykleklubb og Nordland idrettskrets inviterer til parasykkelkveld 13. mai på Mørkved!

07. mai 2019
Dette er et tilbud for alle med en fysisk funksjonsnedsettelse, med eller uten egen sykkel. Hjelpemiddelfirmaene Bardum AS og Caretec AS vil være til stede med de ulike syklene de har for utprøving (håndsykler, liggesykler, tandem +). Du vil også få veiledning om hvordan du kan søke om sykkel via NAV.
Bodø sykkelklubb har tilbud til parasyklister, så her er det bare å hive seg med, bli inspirert og ta del i et aktivt og sosialt miljø. Vi starter i Mørkvedhallens kantine med info, kaffe og vafler før vi beveger oss ut for utprøving av syklene.

Sted: Mørkvedhallen (kantinen og utenfor)
Dato: Mandag 13. mai
Tid: 18:00 – 20:00
Pris: Gratis ☺

For påmelding, trykk her. 

For mer info eller spørsmål:
Torben Simonsen, fagkonsulent paraidrett
torben.simonsen@idrettsforbundet.no
Mobil: 41900251 

Vi ser frem til å se deg 13. mai - meld deg på i dag! 

For mer informasjon, se her: Parakveld sykling Bodø 13. mai 2019.pdf
Flere nyheter Flere artikler